Cookie- og privatlivspolitik

Indledning

Ved besøg på hjemmesiden www.alterapi.dk anvendes cookies, som er er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller mobil. Endvidere registreres og opbevares enkelte personoplysninger i forbindelse med virksomhedens terapivirksomhed.

Disse oplysninger er omfattet af gældende lovgivning for håndtering af personoplysninger, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Sammen med mine IT-leverandører gør jeg mit ypperste for at efterleve denne lovgivning og sikre mig, at din data opbevares fortroligt og sikkert og kun bliver brugt til det, som du giver mig samtykke til.

Cookies

Cookies anvendes af din computer, tablet eller mobil til at genkende den og huske indstillinger. Cookies kan endvidere indeholde oplysning om adfærd på min hjemmesiden. Dette benyttes bl.a. til at kunne se, hvor mange besøg der har været på hjemmesiden og hvor mange undersider, der besøges; for at kunne gøre brugeroplevelsen bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at blokke for anvendelse af cookies eller at slette dem. Såfremt du vælger at slette eller blokkere for cookies, kan der være dele af hjemmesiden, som ikke fungerer optimalt. Der vil også kunne være indhold på hjemmesiden, som du ikke kan se.

Hjemmesiden kan indeholde cookies fra tredjeparter, omfattende de IT-leverandører, som forestår driften af hjemmesiden, herunder levering af ydelser i forbindelse med hosting, CMS-system og plugins.

Personoplysninger
Indsamling af persondata

Såfremt at du på hjemmesiden www.alterapi.dk bruger booking-funktionaliteten til at booke en tid eller kontaktformularen for at sende en besked, vil der blive foretaget en registrering af personoplysninger, som du selv indtaster. Endvidere kan der i forbindelse med terapiarbejdet blive registreret personoplysninger i relation til hvad der aftales.

Formål og omfang

Registreringen af personoplysninger har til formål sikre oplysninger til brug for kommunikation i forbindelse med indgåelse og registrering af aftale om terapi-timer samt fakturering heraf. Dette omfatter registrering af: 

Navn

Adresse

E-mail-adresse

Telefonnummer

I det omfang, at der i forbindelse med terapiarbejdet bliver behov for registrering af andre personoplysninger, vil dette kun ske med dit samtykke.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. 

Videregivelse af oplysninger

Alle personoplysninger behandles fuldt fortroligt. Jeg benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Ret til indsigt, berigtigelse og sletning

Du har altid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, som jeg har registreret om dig. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller gøre indsigelse mod, at jeg anvender dine oplysninger fremadrettet. Hvis de oplysninger, som jeg har registreret, er forkerte, har du ret til at oplysningerne bliver korrigeret eller slettet. Henvendelse herom kan ske ved at sende en e-mail til mig til alterapi@alterapi.dk. 

Klager

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden www.alterapi.dk ejes og udgives af:

Annette Lindhardtsen

Amager Strandvej 110B, 11. tv.

2300  København S